Thursday, February 28, 2013

This is me ! :)

Assalammualaikum again !
Well, this is the second entry for today which created is to introduce myself to you, dear friends :)


First thing first, This is Me *Scroll down please. :)



Yeah, that is me. Huhuhu ^^
My name is Emy Nazrina binti Suhaili. Just call me Emy since mostly, all of my friends called me Emy. Family je yang panggil aku Ina. *korang jangan nak ngade-ngade panggil aku Ina pulak eh ? Debik kang ! Hihihi ^^

21 year's old . I'm a students of Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam. Taking course Diploma of Hotel and Catering Management. 

Going to be chef ? 
Hell, NO man ! 
I don't like it. Belajar pun sebab dah takde choice. And because mom's insisting me to just learn it. 

" Like, okey maaaa. I'm do it. -__- "


But yeah, dalam sedar dan jugak taksedar, aku dah habiskan masa selama hampir 3 tahun di bumi Sabak Bernam ini and by this May; aku dah abes belajar dah ! Cepatnya masa berlalu. Taksangka yang aku bakal meninggalkan tempat ini. Aku pasti akan merindui suasana di sini.


Nanti bila dah abes study, kenalah start cari kerja. Aku seniri masih belum pasti akan arah tuju ke selepas graduate nanti. Berada di dalam dunia industri ? Well, mungkin. Sebagai permulaan dan juga untuk menimba pengalaman. Kumpul duit, angkat kereta dulu. Huhuhuhu :) And after that, biarkan masa yang menentukan segalanya. Maybe getting married ? OPSSSSSSS ! ^^


Well, penat dah celoteh. I think that's enough. See ya in the next entry.

The End, Wassalam~

Introduction ^^

Assalammualaikum and hye uoll's. Well, this is actually my second blog. The old one had already being deleted because at that time, I think there's no need for me to update the blog. Like, " Boreddddd " Huhu. 


But, maybe jiwa aku dah sebati dengan dunia blogger nie so that, HERE I AM ! Creating another blog, to share about my life journey. Rasa nak baca, bacalah. Rasa taknak, sila angkat kaki okey sayang ? ^^

Sekadar hiasan :))



Okey, that's enough for the introduction. Kalau sudi, silalah follow. Saya pasti follow anda semula. :)

The End, Wassalam~