Thursday, May 16, 2013

And that's how it END's ~ PART 1



Assalammualaikum. Hye guys.
I actually want to share my story about love. Okey, " BORED " ~~~ Haha.
Siapa nak baca, baca k ? Tapi kalau rasa meluat, takpayah and seriously this entry is quite long ~ ^^


What is love ? What's the meaning of LOVE actually ? -__-
Frankly speaking, up until now that I'm 21 years old, I still can't understand what is the meaning of LOVE ? Does it important ? Without it we can DIE ? Oh really ? Is there such things happened ? Someone help me ! I'm quite confused right know. Huehuehue :-)


Up until now I have been " in love " for about 4 times. 
*Thought I don't know the meaning of love but I still can fall in love. Stupid, ain't ? -_-
4 times, is the one which I can recall and the one that I truly care, love and happy while being with them.




The first one (MRBS);
I know him trough out the program which my school dealing with Kolej Profesional Mara Seri Iskandar doing a program..... Hmmm, I seems can't recall the program name. It's been a years !! At that time, i'm actually soon to be a PMR candidate ( years of 2006 ) and that program is something related to those who will sit on that 8 subject paper  lahh kannnn. Huhuhu. At that time i'm 14 years old and he is 21 years oldOh yaaa, btw, he is actually one of the facilitator that being in charged of us. And i'm in his group. :-)


Nak dijadikan cerita, i got his phone number and we are being texting all the times. Dia baik sangat, selalu ada dengan aku. Aku banyak luahkan masalah pada dia. Maybe dia dah tua and banyak pengalaman, nasihat - nasihat yang dia bagi adalah bernas dan boleh dikategorikan masuk akal ! My bad, aku salah anggap kasih sayang dia sebagai sesuatu yang melebihi had; padahal dia sayang aku tak ubah macam dia sayang adik dia sendiri. Dia anggap aku ni adik dia je. How sad is that, being in love and he said,


" Emy tak ubah macam adik abang. Abang anggap emy adik abang je. Not more than that. "


But yaaaa, perempuan weh !!
Kalau beri perhatian sikit je, dia boleh cair macam ice cream yang terdedah di bawah teriknya cahaya matahari. Macam mana ice cream tu cair, macam tu jugaklah hati orang perempuan cair bila dia dah tangkap cintan dengan seseorang lelaki itu. But maybe uoll akan cakap, 

" Hello, you are just fourteen and you are in love ? This is not love ! This is what we called ' C.I.N.T.A M.O.N.Y.E.T ! "


Why ? Sebab aku lahir tahun monyet so uoll cakap ini cinta monyet ??? Huehueuhue :-) 
Bagi aku, ini cinta sebab perasaan aku tersangatlah tulus saat - saat itu. *Jijiknya bahasa aku ! -_- Haha. Kenapa aku cakap ianya tulus ? Sebab dia dah ajar aku banyak benda yang sebelumnya aku takpernah rasa. Disayangi dan juga menyayangi. Silapnya aku tersalah tafsir erti kasih dan sayang itu. Walaupun ianya bertepuk sebelah tangan, tapi aku gembira sebab dia dah ajar aku erti cinta yang sebenar. Cinta tak semestinya memiliki kann ?


Sayangnya aku dah lost contact dengan dia. 
Sumpah sedih dan aku taktahu macam mana nak cari dia :-/  

P/S : Dear abang, abang sihat ? Orang rindu kat abang tahu ! Orang taktahu macam mana nak cari abang. Kan best kalau abang masih lagi contact dengan orang. Abang dah tukar number fone, orang pun sama. Yaaa, it's my fault. But now, trust me that I tends to realize that we seriously can't be together ! I want you here, as my brother's who are always by my side like the old times ago. How I wish I can turn back the time and I will make sure that I'll never told you about my feelings that had made us becoming far, far and far away~~ And I also will make sure that I'm not going to lost contact with you. I hope that one fine day I can see you again abang. I really hope that. :-/


So that was the first love of mine. Here's come the second love. ;)


The Second's One (AHMZ);


He is actually my classmate for about 2 years which is; form 4 and form 5. Yaaaa, kami couple satu kelas okeh ! Kat dalam kelas kami ada tiga couple. Haa, hebat kan ? Hahaha. Mula - mula couple sue dan imran. Tak lama lepas tu, aku mai join dengan Hannan, nak couple jugak ! -_-" Hahaha. Dah adat bercinta, tak semestinya sentiasa bahagia kan ? Perhubungan sue dan imran akhirnya musnah.  Begitu juga aku dan Hannan. Datang pulak couple baru, si tieka dan ikram. Nenenene~ ;)
Tapi, pada akhirnya semua couple ni hancur noks ! Takde jodoh nak buat macam mana kan ? :')


Hannan. Haihhh, kau baik gilerr nan. Kita putus pun, aku yang buat perangai. Setahun couple dengan dia. Nak naik form 5, aku mintak putus. Budak - budak. Lagipun, serious talk lahhhhhh ~ Kalau couple lama - lama kita akan bosan. Who's with me ? Betul kan cakap aku ni ? Couple lelama ni memang bosan. Jadi sebab bosan, aku mintak putus. Sebab lain pulak, aku dah jatuh hati dengan orang lain. Aku tak sanggup nak lukakan hati dia lagi. Bukan aku tak sayang, cuma makin lama, ianya makin pudar. Bukan aku pinta, cuma ianya terjadi tanpa aku sedar.


Aku tahu dia sayang aku. Dan aku jugak tahu aku jahat sebab sanggup buat dia macam tu. Dia maafkan aku. Dia maafkan semua salah aku. Tak lama lepas tu, masa aku dah start belaja kat poly jawa tu kteorg couple balik. Dia kata dia sayang aku lagi dan aku terima. Aku seniri confuse macam mana aku boleh couple balik dengan dia ? Kenapa aku mintak dia bagi aku peluang untuk tebus kesalahan aku padahal aku berulang kali menyakiti hati dia ? Dan yaaa, aku buat perangai lagi. Aku mintak putus lagi ! Ya Allah, kenapalah aku kejam sangat ?


Aku ingat aku mampu pupuk balik perasaan sayang aku pada dia, tapi ternyata aku takboleh. Dia jadi marah ! Dia kata aku mainkan perasaan dia. Pahit kedengaran, tapi itulah hakikatnya. Betapa kejamnya kau mie ! Aku rela dia benci aku. Aku unfriend dia kat fb. Aku deleted contact dia. Aku lari dari dia. Aku taksanggup nak berdepan dengan dia. Hatinya ku lukai. BERULANG KALI !!


Entah macam mana, aku message dia. Aku mintak maaf atas semua kesalahan aku. Aku tak marah dia benci aku. Aku tahu kebencian dia itu wajar. Aku seniri benci dengan apa yang aku buat kat dia. Aku kejam sangat ! Tapi, pemurahnya hati dia. Katanya dia dah lama maafkan aku. Dia maafkan segala kesalahan aku. Dulu dia penah maafkan aku, dan sekarang dia masih maafkan aku. Kata - kata maaf dia buat aku makin rasa serba salah. Berdosa sangat rasanya. :')


So, apa jadi dengan kteorang sekarang ? Kami kawan. Kawan macam biasa. Message, tegur tegur kat facebook, wechat. Haha. Kteorang rajin wechat. Kadang kadang dia wechat aku, kadang kadang aku pulak yang wechat dia. Kata orang mudah menukarkan seorang kawan menjadi seorang kekasih. Yaa, kami begitu. Dari kawan ke kekasih. Dan kata orang juga, sukar untuk menukarkan seorang kekasih menjadi seorang kawan. Well, kami boleh je ? :) Kami bermula dari menjadi seorang kawan, dan pada akhirnya kami kembali menjadi seorang kawan. It's a good thing right ? ;)


P/S : Hoi budak poyo ! Yee, LU ! Wa nga cakap pasal lu ahh ni. Wa tahu lu baca. Lu dari dulu suka stalk blog wa kan ? Hikhikhik. Bro, wa cuma nak cakap, 
" TERIMA KASIH !! "
Terima kasih bro sebab lu maafkan wa. Terima kasih lu sudi jadi kawan wa. Besar dosa wa kat lu. Wa kejam giler dengan lu. Tapi, lu takyah risau. Wa dah dapat balasan wa. Lagi teruk dari apa yang wa dah buat kat lu. Inilah balasan wa sebab wa buat jahat kat lu. Wa sentiasa doakan kebahagiaan lu. Wa doakan semoga lu dapat perempuan yang baik. Lu baik, so perempuan yang baik akan jadi milik lu bro. Wa akan berdoa, dan akan terus berdoa untuk lu. Terima kasih bro. Wa hargai kehadiran lu dalam hidup wa. Wa sayang lu. Dari dulu sampai sekarang wa memang sayang lu. :)

My Classmate for 2 years. #Seni Reka Tanda #5VC2 #2009

Dear all readers, i'll see you in part 2.
Dah panjang sangat ni. Nanti uoll bosan pulak nak baca entry ni. Huehuehue. In part 2, it will be the 3rd and 4th love story of mine.

See ya.
THE END
Wassalam :)

Thursday, April 18, 2013

Langkawi Trip - Part 3 :)



Assalammualaikum and hye dear all reader's ;)
Sorry for the late updating on the third part of Langkawi Trip. Got quite busy you know. With the presentation of Final Year Project, and now I'm preparing for my final exam. I got 4 paper to sit on this last semester and all of it, is a KILLER paper ! Oh God, I really don't want to repeat all of this paper. Let me graduate happily; can I ? Hopefully I will. Wish me some luck guys :-)

So, for those yang belum baca ag part 1 and 2, here I attach the link for the previous entry. Go and read that first ! Hihihihi ;) 


Okay, here comes the part 3. :)

9. March. 2013

Since it's a last day, for sure we are checking out right ? Ngee : D Lepas check out, kami semua isi perut dulu and gerak pergi cable car. 

Fixxo, gua masuk gambar lu sebab terpaksa tauuuu. Gua nak crop tapi taksampai hati pulak.
Huehuehue ;)

So bye bye Adina Motel. See ya ~~

Reaching at Cable Car. Front view :)

Queuing before riding the Cable Car. CC : Orien shoes :)

Inside the Cable Car. The view that you can see. OMG, so gayat at this time -_-

With them, inside the Cable Car ~

View ~

View ~

At top hill of the Cable Car. So breezy and nice view actually :)

My classmates, Sha, Hani and Wawa :)

Staircase towards the top of the hill :)

Let's climb the staircase. We are going to the top of the hill ;)

Top Hill view ~

Top Hill view ~

Top Hill view ~

Going down. Me, Bella and Dato Anwar ~

Fish pond ~

Fixxo again -_-"

I saw this. Feel wants to re - watch this love story. Choi Jiwoo and Bae Young Joon, Winter Sonata actor and actress ~


Le me and Ebab ;)

Well, that enough. There is to many pictures while at the Cable Car. Sikit sikit cukuplah kannnnnn ? Huhuhuhu. So, lepas habis pusing - pusing kat dalam Cable car ni, kami straight pergi kenduri Encik Putra *tourism Lecturer's at PSIS. My PA already agree and say to Encik Putra that he will bring us and we will go there to his weddings.

Encik Putra and his pretty bride. Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat :)

Mr. PA Encik Khairul, is shaking his hands with the male bride ~

After that, i mean lepas habis kami semua makan lauk - pauk yang ada kat weddings Encik Putra ni, kami ke Makam Mahsuri pula. Entrance ticket is RM7 only. 

Mahsuri. She is so pretty, ain't it ? Poor her for the sad story on how she ended up dead :'(


Let's go and find out the history of Mahsuri guys ~

Inilah makam Mahsuri ~

While Mahsuri being punished at the things that she did not wrong ~ -_-

A situation which something is being discussed at the castle by the King and his Hulubalang.
Rasanya semua orang dah tahu sejarah hidup Mahsuri kannnn ? For those yang tak tahu, here's the sypnosis which I found in wikipedia.org :

" Mahsuri was the daughter of a Malay couple who moved from their native Phuket to the island of Langkawi in search of a better life. She was the most beautiful in all of Langkawi and married the warrior Wan Darus. As was required of him, her husband had to go to war, leaving Mahsuri behind to fend for herself. It was during this time that Mahsuri befriended a young man named Deraman. The village chief's wife was jealous of Mahsuri's beauty. She spread a rumour that Mahsuri was unfaithful and was having an affair with Deraman in the absence of Wan Darus. Eventually the rumors grew strong enough that the villagers openly accused her of adultery. Mahsuri pleaded her innocence, but no one believed her.

Mahsuri was to be tied to a tree (or pole) and stabbed to death but it didn't work. After every execution attempt failed, Mahsuri told them to kill her with her family's kris. When she was stabbed, white blood flowed from the wound, signifying her innocence. Some birds flew above her to cover her body. With her dying breath, Mahsuri cursed Langkawi to have seven generations of bad luck. The kingdom was soon taken over by Siam. The villagers at Padang Mat Sirat burned their own paddy fields rather than let them fall into the hands of the Siamese. "

Poor her right ? Seriously I got emo while watching the Mahsuri video that being played in the museum.

" Like what is wrong with village chief's wife ???? How could she do that towards Mahsuri ??? -_-"

So, lepas dah habis melawat Makan Mahsuri, taking pictures and all of that, kami naik bus balik. And nak di jadikan cerita, pakcik yang drive bus tu bukak cerita tentang Mahsuri. 
Katanya, actually benda putih yang memancut keluar dari badan Mahsuri tu bukan darah. 
In fact, it's actually susu dari breast Mahsuri. Yelahh, Mahsuri kann baru lepas lahirkan anak. So, that's why the people who live in Langkawi believe and said that it's actually not the BLOOD but in fact it just a breast milk. Wallahhuallam. Bagi aku, history is a history. Siapa kita untuk mengubahnyaa kann ? :)

Okay, tutup cerita pasal Mahsuri. The next location is AGAIN, shopping at Pekan Kuah. Since aku pun takbawak duit yang banyak and dah shopping dah semalam, me and my housemate decide to just stay at the bus and SLEEPING ~~~

After that straight towards Langkawi Jetty. And again, waiting sebab ticket pukul 5 petang. -_-
Sejam dalam ferry and finally reaching at Kuala Perlis Jetty. Kat sana jumpa Angah jap, member trainee masa kat Pangkor dulu. Takdapat lama - lama sebab bus poly pun memang dah sedia tunggu kat jetty. Naik bus and let's go back to Sabak !!

Dalam kul 4 pagi baru sampai asrama desa. Tidurrrrr and thank God the next day we are not having any classes. Huehuehue. :-)


My Classmates #DHK6A #MagnificientCrew ;)

Last but not least, walaupun pada mulanya memang rasa malas gila nak pergi trip ni, but at the end aku rasa BEST sebab memang release tension ! Jadi lupa sekejap segala permasalahan yang di alami. Spend time gan classmates semua. Yelah, ni merupakan Trip kami yang terakhir. Lepas ni semua dah bawak haluan masing - masing. Entah bila lagi nak jumpa dyeorang semua. Tiba - tiba rasa sedih. Sob sob sob :-/

Okay, that's enough. Tamatlah sudah kisah - kisah yang terjadi sepanjang kami berada di Langkawi. 

THE END
Wassalam. :)

Saturday, March 16, 2013

Langkawi Trip - Part 2 :)


Assalammualaikum (*takjawab dosa, kalau jawab saya sayang ! Hihi ^^ )
Seperti yang dijanjikan, here's come part 2 of Langkawi Trip.


9.March.2013

Pukul 6 pagi dah bangun sebab pukul 8 pagi dah kena berkumpul. 
Like, awalnyaaaaaaaaaaaaaaa -_____- Sob sob sob~
So, aktiviti untuk hari ni melawat Buffalo Park, Island Hopping and to Pekan Kuah for shopping.


Getting ready. Le me and my housemate Aten, Bella and Ebab :)

Le me, Before entering the Buffalo Park :)
Le me, feeding the buffalo.

Kerbau kerbau ni semua lapar. Sua je terus ngappp. Comel. Hahaha. :)

So, lepas dah puas hidu bau - bauan yang seharum dan semerbak kasturi ni kami pun meneruskan perjalanan. 

See ya dear buffalo. Hahaha ^^

Next location is Island Hopping. We go to Pulau Beras Basah and Tasik Dayang Bunting. 

Le me and Ebab. " H " words is missing right there. Masuk Instagram kena crop lah kannn. ;)
Yee, tahu aku pendek. Jangan nak bahan eh ? Aku cepuk nanti ! HUH.

Kami tak mandi, so hang out kat sini jelah mamam jajan. Ngee :D

Taklama kami kat Pulau Beras Basah ni. Dalam setengah jam je. 
Pastu gerak pegi Tasik Dayang Bunting pulak.


This is why that this tasik being called " Dayang Bunting ". Take a deep look, it does showing a figure of a pregnant women. Indahnya ciptaan Tuhan :)

Welcome to Tasik Dayang Bunting :)





So, cukuplah. Gambar tak banyak mana pun masa kat tasik dayang bunting ni. Kalau adapun muka aku buruk, so taknaklahhhh masukkannnnnn. Hihihihi. 


Le me, saying good bye to Pulau Beras Basah and Tasik Dayang Bunting. See ya next time, InshaAllah. :)

Lepas dah puas ( not us lah sebab kami kan tak mandi ), straight gerak balik. Sampai je nampak gambar aku kat pinggan kecik tuuu.

Haaaa, ni lah yang aku maksudkan tuu. Candid habis. Aku tak dengar kot mamat tu suro tengok camera, and at the end INILAH HASILNYA -_-

Okey, drop it. Seterusnya, kami gerak pergi masjid. For those yang mandi tu nak tukar baju, mandi dan solat terus. Lepas tu gerak ke Pekan Kuah. Shopping time !!

Kalau kat Langkawi mestilah famous dengan coklat kan ? Daim, Kisses, Toblerone, Tiramisu, Cadbury, Kinder Bueno, Kitkat, Ferrero Roacher dan macam - macam lagi lahhhhhhh. Aku beli Daim ( RM42.90 Superpack; dapat 3 terus ), Kisses (RM6 ), Cadbury ( RM12 Superpack; dapat 2 ), Tiramisu ( RM9 ) dan yang lain tu aku tak ingat.

Roughly, I did spent for about RM71 just for chocolate's -___-
*Bukan main bising lagi mak bila dapat tahu aku habeskan duit sebanyak tu sekali untuk chocolate sahaja ! Alaaaa maaa, orang beli untuk mak jugak. Jangan marah ehhh ? Ngeeeeee :D

Lepas dah abes shopping chocolate, aku, aten, bella and ebab duduk dalam bus je sebab malas dah nak jalan - jalan kat Pekan Kuah tuuu. Penat dan lebih tepat lagi kami nak jimat duit. Kalau teruskan berjalan entah berapa ringgit lagilah bakal melayangggg~ -___-

Lama jugak kami tunggu dalam bus. Yelahh, dah timing untuk shopping sampai pukul 8 malam tauuuuuuu. Yang lain semua duk seronok ber 'shopping. Kami dah pishangggg duduk dalam bus. Bergossip non-stop. Hahahaha. So, nak dekat dekat pukul 8.30 jugaklahh; officially bus pun gerak. Next location is, MAKAN ! Laparrr gila nokkkkk ! -_-


Lepas makan, straight balik motel. Leisure time and boleh buat apa je yang kami nak. Kami kuar kejap. Window shopping. Dah beli apa yang patut, kami balik bilik dan tidurrrrrrrr. ^^

So, end of day 2. Wait for day 3 okeyyyyy.
See ya in the next entry~

THE END
Wassalam.

Wednesday, March 13, 2013

Langkawi Trip - Part 1 ;)

Assalammualaikum kawan - kawan.
Well hello there world ! *Bajet ada orang baca je kau ni mie. -.-" Okay, drop it.


Pada 8 - 10 march yang lalu, kteorang ( which means #MagnificientCrew #Classmate #DHK6A ) pergi Langkawi for our trip which under Entrepreneurship subject with our beloved lecturer's Mr.PA, Encik Khairul Nizam. Trip kami ni selama 3 hari 2 malam.

Mr. PA, Encik Khairul Nizam :)


8.March.2013

Pagi pagi lagi kami dah kena ada kat poly. Seawal pukul 6 pagi okeh ! Solat ramai-ramai kat Pusat Islam then, straight gerak ke Jetty Kuala Perlis. Punyalah azab duk dalam bus. Kematu bontot wa cakap lu. 8 jam tahu ! Aku tidur, bangun, tidur lagi, then bangun, sambung lagi tidur, dan bangun but still tak sampai sampai jugak. Haihhhhhh. Naik cramp kaki aku stay lelama dalam bus.

Btw, aku memang takbole nak stay lelama dalam bus. Kalau tak, nanti kaki aku cramp dan confirm aku nanges sebab sangat sakit. Mak aku tahu, dan dia mesti ada urut kaki aku ni kalau aku cramp. Dulu time kecik kecik lah. Heheh. *Rindu mak :'(


So dipendekkan cerita, dalam pukul 2 petang macam tuu, kami pun sampai kat Jetty Kuala Perlis. Kena tunggu dalam sejam sebab tiket ferry kul 3 petang pulak. -.-"

Boarding the ferry, Le me inside it.

So, dalam sejam jugaklah dalam ferry tu baru sampai ke Jetty Pulau Langkawi. Bila kami sampai, bus memang dah siap sedia ada tunggu kami. Btw, kami menyewa bus sekolah Teknik Langkawi. *If not mistaken. Bukan amek tau punn. Main naik je. Hahaha. >_<


So, destinasi pertama kami ke kilang gamat. Actually, it supposed to be for the last day baru kami pergi sana. But, driver bus tukar semua plan kami. Like, Errrr ? -.-" Sokaylah, dia lebih arif dengan keadaan kat Langkawi tu kan, kami pun follow jelahh.

Minyak gamat panas. *Tapi tak panas mana punn. But, aku bedal jugaklah dalam dua botol. Hahaha. Sangat murah. RM10 je.

Ebab pun nak shopping jugak. Sakan gila shopping. -_-" Huhuhuhu.

Lepas melawat kilang gamat, kami straight pegi makan. Lapaaaaaa ! 8 jam dalam bus, perut bukan berdondang sayang lagi, siap shuffle noks ! Haha. Siap makan, gerak ke tempat penginapan. Kami check in kat Adina Motel. *Bole google eh kalau nak tauu. Huhuhu. 

Lepas check in is a leisure time ! Aku, ebab, aten nan bella takpegi mana - mana. Kami tidur sampai lebam ! Yelaaa, dua hari pulak tak tidur. Sob sob sob.

So, end of day 1. Wait for day 2 okeyyyy.

See ye in the next entry.
THE END
Wassalam

Thursday, February 28, 2013

This is me ! :)

Assalammualaikum again !
Well, this is the second entry for today which created is to introduce myself to you, dear friends :)


First thing first, This is Me *Scroll down please. :)



Yeah, that is me. Huhuhu ^^
My name is Emy Nazrina binti Suhaili. Just call me Emy since mostly, all of my friends called me Emy. Family je yang panggil aku Ina. *korang jangan nak ngade-ngade panggil aku Ina pulak eh ? Debik kang ! Hihihi ^^

21 year's old . I'm a students of Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam. Taking course Diploma of Hotel and Catering Management. 

Going to be chef ? 
Hell, NO man ! 
I don't like it. Belajar pun sebab dah takde choice. And because mom's insisting me to just learn it. 

" Like, okey maaaa. I'm do it. -__- "


But yeah, dalam sedar dan jugak taksedar, aku dah habiskan masa selama hampir 3 tahun di bumi Sabak Bernam ini and by this May; aku dah abes belajar dah ! Cepatnya masa berlalu. Taksangka yang aku bakal meninggalkan tempat ini. Aku pasti akan merindui suasana di sini.


Nanti bila dah abes study, kenalah start cari kerja. Aku seniri masih belum pasti akan arah tuju ke selepas graduate nanti. Berada di dalam dunia industri ? Well, mungkin. Sebagai permulaan dan juga untuk menimba pengalaman. Kumpul duit, angkat kereta dulu. Huhuhuhu :) And after that, biarkan masa yang menentukan segalanya. Maybe getting married ? OPSSSSSSS ! ^^


Well, penat dah celoteh. I think that's enough. See ya in the next entry.

The End, Wassalam~

Introduction ^^

Assalammualaikum and hye uoll's. Well, this is actually my second blog. The old one had already being deleted because at that time, I think there's no need for me to update the blog. Like, " Boreddddd " Huhu. 


But, maybe jiwa aku dah sebati dengan dunia blogger nie so that, HERE I AM ! Creating another blog, to share about my life journey. Rasa nak baca, bacalah. Rasa taknak, sila angkat kaki okey sayang ? ^^

Sekadar hiasan :))



Okey, that's enough for the introduction. Kalau sudi, silalah follow. Saya pasti follow anda semula. :)

The End, Wassalam~